Rólam

Nagyon örülök, hogy itt vagy! Heszberger Tamás vagyok, lemezlovas. Immáron több, mint 20 éve táncoltatom a közönséget többféle stílusban, maradva a slágeres vonalnál. Több mint 10 éve foglalkozom esküvők hangosításával, fénytechnikájával valamint a jegyes pár és násznép zenei szórakoztatásával. Repertoáromban megtalálhatóak az örökzöld magyar slágerek mellett a rock’n roll kedvenceken át, a funky és a DISCO zene legjobbjai között a legdögösebb rockzenék és a legnagyobb és legfrissebb mai slágerek is.

Pontos, személyre szabott árajánlatot mindig személyes találkozó után tudok adni, ahol átbeszéljük a részleteket, igényeiteket. Egy ilyen találkozó nem jár semmilyen kötelezettséggel, mégis szükségesnek tartom, hiszen életetek legboldogabb napján fogom szórakoztatni a Vendégeiteket, illetve Titeket, ezért fontos, hogy megismerjük egymást.

Az ajánlatban megjelölt összeg tartalmazza a  profi hang- és fénytechnikai eszközök jelenlétét, valamint a lemezlovas tevékenységet (időkorlát nélkül), továbbá tartalmazza a szertartás hangosítását és az útiköltséget is. Különböző csomagok nincsenek, igyekszem mindig a maximumot hozni/adni.

AMIT A SZOLGÁLTATÁSOM TARTALMAZ:

  • a szerződéskötéstől a rendezvény napjáig akár többször is találkozhatunk személyesen (inkább beszéljük át kétszer feleslegesen, mintsem valami fontos kimaradjon)
  • amennyiben a nyitótáncnál mix-ben gondolkoztok, annak elkészítését díjmentesen vállalom
  • az első vendég megérkezésétől kezdve halk, alkalomhoz illő háttérzene szól egészen a vacsorán át, a nyitótáncig (zenei szünet nincs, hacsak külön kérés nincs erre vonatkozóan)
  • a helyszínre a kezdés előtt minimum 2 órával érkezem
  • a szertartás hangosítását sem kell másra bíznotok, az ár tartalmazza
  • a munkámat úgy végzem, ahogy azt én is elvárnám másoktól
  • ha kéritek, a különböző esküvőkön szerzett tapasztalataimat szívesen megosztom Veletek
  • csak ásványvizet iszom

 

A zenei összetételt minden esetben közösen választjuk ki, így teljesen a Ti kedvenceitek köré épül fel az este. Amennyiben a látottak elnyerték tetszéseteket, keressetek nyugodtan elérhetőségeim bármelyikén.

Legyen az meglepetés buli, céges rendezvény, lány- vagy legénybúcsú, akár esküvő, fordulj(atok) hozzám bizalommal! …hogy ne a zenén múljon!